Křečové žíly, příčiny, typy, prevence, projevy, léčba křečových žil

I kalhoty podléhají módě

Když si ženy v minulém století vydobyly právo na kalhoty, udělaly nejen významný pokrok ve vlastní emancipaci. Především tímto činem prokázaly skvělou službu svým nohám – správně zvolené kalhoty totiž umí skrýt nedokonalosti a zdůraznit přednosti ženských nohou lépe než cokoliv jiného. A než se do léta zbavíte kosmetických nedokonalostí a dostanete chuť své nohy ukázat, vyberte si pro sebe ten nejlepší pár nohavic!

Šťastné majitelky dlouhých nohou

Díkybohu stále více výrobců dnes myslí také na ženy s dlouhýma nohama. Zaměřte se proto právě na ty značky, které mají ve své nabídce také prodlouženou délku nohavic. Koupit první pár kalhot, který se vám líbí, může být pohodlné, ale přesto se nenechte svést. Pokud nohavice skončí ještě před tím, než se setkala s vaším kotníkem, rozhodně to není ta správná nohavice pro vás. Najděte takové, které vašim dlouhým nohám patřičně zalichotí.

Šťastné majitelky krátkých nohou

Existuje několik triků, jak své nohy opticky prodloužit, ale tříčtvrteční kalhoty mezi ně určitě nepatří, těm se raději vyhněte. Místo toho se zaměřte na kalhoty s rozšiřujícími se nohavicemi nebo kalhoty střižené do zvonu. Obecně kalhoty, které zastírají, kde končí vaše pozadí a začíná pas, opticky prodlužují nohy. Dalším doporučením pro kratší nožky je držet se vždy jedné barvy kalhot, ponožek i bot.

Hrdé majitelky silných nohou

Také pro silnější nohy nebo pro dámy, které své nohy za silné pokládají, jsou ideální kalhoty s rozšířenými nohavicemi. Také takzvaný „boot-cut“ střih (kalhoty, které se od kolen mírně rozšiřují, především džíny) je pro vás dobrou volbou. Pokud nejste smířená především se svými lýtky a kotníky, pochopitelně tříčtvrteční nebo capri kalhoty nejsou pro vás. Místo toho vklouzněte do vysokých bot.

Hrdé majitelky tenkých nohou

Štíhlé nohy jsou skvělým kandidátem upnutých a přiléhavých džín, tedy s chutí do toho! Také tříčtvrteční délka kalhot u štíhlých a nepříliš krátkých nohou vypadá velmi dobře. Na druhou stranu, pokud jsou vaše nohy až příliš štíhlé, raději se vyvarujte kratičkých šortek. Ty totiž tuto skutečnost jedině zdůrazní.

(vek)

Zdroj: http://www.gettherightfit.co.uk/right-fit-for-your-legs-long-short-fat-thin.html

 

Dále čtěte

Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat

Křečové žíly v těhotenství je třeba více sledovat

V těhotenství přispívá ke vzniku křečových žil mnoho faktorů, zejména dědičnost a hormon progesteron, který nepříznivě působí na žilní chlopně.

čti více
 
Křečové žíly a deprese

Křečové žíly a deprese

Křečové žíly trápí velkou většinu starší populace. Tento problém má navíc nejen fyzickou, ale i psychickou stránku.

čti více
 
Kilometry ujeté na ledu prospějí vašim žilám

Kilometry ujeté na ledu prospějí vašim žilám

Bruslení je sportem, který rozhodně potěší nejen vaše žíly. A navíc si to užije celá rodina. Tak hurá na led!

čti více
 

PORADNA LÉKAŘE

Dotaz: Dobry den. Jsem po operaci EVLT , dva dny po výkonu jsem dostala povrchový zanet zil . Nyni 27 dnu ...
Odpověď lékaře: Dobrý den, zánětlivá reakce po ošetení žil se vys ...

Vstup
do poradny
 
inzerce
 

DATABÁZE ODBORNÍKŮ

Vyhledej
nejbližšího
odborníka
 

SOUTĚŽ

V tuto chvíli neprobíhá žádná soutěž.

Soutěžit
 

GYMNASTIKA
PRO ZDRAVÉ NOHY

Zobrazit
vhodné
cviky